Himpol

Our Blog

Siemens Elektrik Süpürgesi Tamiri

Siemens Elektrik Süpürgesi Tamiri

Elektrikli Süpürge Teknik Servisi

Kadınların vazgeçilmez ev eşyalarından biri olan elektrikli süpürgeler 1855 yıllarına kadar uzansa da, evlerimize giren modern elektrikli süpürgelerin ilk modeli 1908 yılında Murray Spangler tarafından icat edildi. Ancak, kendisinin mali gücü yeterli olmadığından ilk seri üretim William Hoover tarafından yapıldı. İlk üretildiğinden bugüne birçok yeni özellik eklenen bu müthiş icat, zamanla diğer üretici firmaların da ilgisini çekerek, sulu, susuz, toz torbasız ve hatta kendi kendine evin içini temizleyen modelleri üretilmeye başlandı.

Günümüzde bu cihazlar hemen hemen tüm iş yerlerine ve evlere girmiş bulunmaktadır. Öyle ki, kendi başına bir sektör haline gelip büyük mekanların içleri, temizlik şirketleri tarafından sanayi tipi elektrikli süpürgelerle süpürülmeye başlanmıştır.

Firmamızın Elektrikli Süpürge Teknik Servisi

Firmamız, bu süpürgelerin gerek parça arızalarını, gerekse elektronik ve mekanik arızalarını tamir etmektedir. Cihazlarınızdaki parça değişimlerinin yanında, çekiş gücü problemleri ve motor arızaları da uzman ekiplerimizce onarılmakta ve bakımları yapılmaktadır. Elektrikli süpürgelerde rastlayabileceğiniz sorunlar hemen aşağıda listelenmiştir:

Çekiş (Vakumlama) problemleri
Motor çalışmama arızaları
Bir müddet çalıştıktan sonra ısınma ve cihazın kendi kendine kapanması
Çalışırken koku vermesi
Sigorta attırması
Kablo arızaları (Makara ve kablo kopukluğu)

Ev temizliğinin başlıca eşyalarından biri olan elektrikli süpürgelerde bazen birtakım sorunlar görülebilir. Elektrikli süpürgeyi önerilen biçimde kullanmak ve düzenli biçimde temizlemek, arızalanma olasılığını minimize etse de tümüyle engelleyemez. Bu nedenle olası bir elektrik süpürgesi arızasında bir  elektrikli süpürge servisi ile irtibata geçebilir ve gerekli tamir işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Elektrikli Süpürge Servisi

Elektrikli Süpürge Servisi

Elektrikli Süpürge Teknik Servisi

Elektrikli Süpürge Teknik Servisi

Düzenli Bakımın Önemi

Elektrikli süpürgelerin düzenli şekilde bakımının sağlanması hem verimini hem de kullanım süresini pozitif yönde etkiler. Bu kontrollerin başında filtrenin değiştirilmesi, motorun incelenmesi ve emiş gücünün kontrolü gelir. Siz değerli müşterilerimize sunduğumuz  elektrikli süpürge servisi hizmeti kapsamında, az önce saydığımız işlemleri sizlere en ekonomik şekilde sağlamaktayız.

Aletin emiş kabiliyetinde düşüş fark ederseniz veya kullanırken normalden fazla gürültü çıkardığını duyarsanız, profesyonel bir yardım talep ederek hızla bu problemleri giderebilir ve elektrikli süpürgenizi yeniden kullanabilirsiniz. Ekiplerimiz, problemli süpürge makinesini kontrol ettikten sonra onarım veya yedek parça değişimi sağlayarak problemi ortadan kaldıracaktır.

Parça Değişimi ve Onarım

Parçaların yenilenmesi, özellikle filtre, başlık ve motor fırçası gibi zamanla aşınan bileşenler için gerekli olabilmektedir. Böyle durumlarda erişebileceğiniz  elektrikli süpürge servisi hizmeti kapsamında orijinal parça değişimi yaptırabilirsiniz.

İster onarım, ister parça değişimi için olsun, güvenilir  elektrikli süpürge servisi desteğini en bütçe dostu fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Elektrikli süpürgenizin verimli ve uzun ömürlü kullanımını sağlamak için her zaman yanınızdayız.

Related Tags
Social Share
24/7 We Are available

Make A Call & Get Appointment